Actueel nieuws

Facturatie

Vele zakelijke klanten maken gebruik van onze optie om vouchercodes van tevoren in te kopen zodat er door de klant of medewerkers zelf een testafspraak gepland kan worden. Deze unieke vouchercodes worden vanaf heden pas uitgegeven wanneer de bijbehorende factuur is voldaan. Lees hier het volledige nieuwsitem.

 

Gratis testen voor bedrijven

De Overheid heeft een subsidie beschikbaar gesteld, om  werkgever de mogelijkheid te bieden om hun werknemers te  laten testen. Hierdoor wordt de veiligheid binnen uw bedrijf vergroot en wordt uitval door ziekte en quarantaine verminderd. Wij van Sneltestuitslag.nl willen u hier graag bij ondersteunen en zijn een samenwerking gestart met onafhankelijke Arbodienst. Door deze samenwerking in combinatie met de subsidie van de overheid, is het nu mogelijk om GRATIS de coronatesten te laten uitvoeren. Neem contact met ons op, dan sturen wij u de betreffende overeenkomst en de overige gegevens toe. Lees hier alle informatie.

 

 

 

Plan uw test
plan uw testmoment
betaal met iDEAL
testen op locatie
uitslag met 15 minuten
<h4>sneltestuitslag.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.sneltestuitslag.nl/plannen/">Afspraak plannen</a></li> <li><a href="https://www.sneltestuitslag.nl/veelgestelde-vragen/">Veelgestelde vragen</a></li> <li><a href="https://www.sneltestuitslag.nl/adres/">Adres</a></li> <li><a href="https://www.sneltestuitslag.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.sneltestuitslag.nl/nieuws/">Nieuws</a></li> <li><a href="https://www.sneltestuitslag.nl/algemene-voorwaarden/">Algemene voorwaarden</a></li> </ul>